Christmas Wonderland - luonnonläheinen joulutrendi

Christmas Wonderland - luonnonläheinen joulutrendi

Joulu lähestyy ja haluamme kaiken hälinän ja stressin keskellä rentoutua ja rauhoittua. Luo kotiin mukava tunnelma pehmeillä kankailla, tunnelmallisilla kynttilöillä ja tuoksukynttilöillä sekä kauden ihanilla joulukoristeilla. Kaada kuppiin jotain hyvää lämmintä ja istahda sohvalle tunnelmoimaan.
Christmas Wonderland - luonnonläheinen joulutyyli

Onko sinulla kotona moderni ja minimalistinen tyyli ja haluat, että joulukoristeet noudattavat samaa tyylisuuntaa? Christmas Wonderland on luonnonläheinen joulutyyli, joka sopii hillittyyn vaaleaan sisustukseen, jossa joulu tuodaan osaksi muuta sisustusta pienin muutoksin. Tyylin painopisteenä on luonnosta löytyvä väripaletti, pehmeät tekstiilit ja kodikkuus. Kodikasta joulutunnelmaa voi luoda myös ilman punaisia perinteisiä koristeita!

Ihanat beiget ruudulliset flanellipussilakanasetit
Ihana maalaisromanttinen kuvio pussilakanasetissä sopii niin jouluun kuin ympärivuotiseen käyttöön.

Joulukattaus

Syksyn trendien luonnonmateriaalit ovat täydellinen jatkumo tähän joulutyyliin. Jatka joulusisustusta luonnosta löytyvillä elementeillä, kuten kävyillä, oksilla ja havunoksilla – kaikella mitä metsä tarjoaa. Korit, juutti ja rottinki sopivat myös täydellisesti tähän tyyliin. Nosta kattauksessa esiin kynttilöitä ja viimeistele pähkinöillä, sammaleella, kävyillä ja porosomisteilla. Kullan, kuparin tai värillisen lasin vivahteet tekevät tästä luonnollisesta kattauksesta aavistuksen ylellisemmän, mikä sopii tähän juhlavaan aikaan!

Sisusta olohuone

Laita joulukoristeita esille hiljalleen. Kun aloitat hyvissä ajoin, voit nauttia tunnelmasta mahdollisimman pitkään. Luonnollinen joulutyyli sulautuu helposti jo olemassa olevaan sisustukseen ja adventtiaikana voit lisätä joulusisustusta vähän kerrallaan. Tuoksuilla on tunnelmanluonnissa merkittävä rooli, joten jo pelkästään huonetuoksun lisäämällä, voit johdattaa tunnelman suoraan jouluiseksi! Katso kaikki tuoksukynttilämme täältä.

Rentoa ja yksinkertaista

Käytä tässä tunnelmallisessa, mutta rennossa joulutyylissä luonnollisia tekstiileitä, jotka ovat pellavaa, villaa tai vahvaa puuvillaa. Eri materiaaleista ja kuoseista valmistetut koristetyynyt luovat pehmeän ja kodikkaan tunnelman. Pidä värit luonnollisina: luonnonvalkoista, ruskean eri sävyjä, vaaleaa ja tummaa sammalvihreään. Tämä ihana vaalea tyyli sopii niin mökille kuin moderniin pohjoismaiseen kotiin. Sovella tyylistä oman näköisesi joulu!