Natural Christmas -joulusisustus

Natural Christmas -joulusisustus

Joulunaika lähestyy ja haluamme kaiken kasvavan hälinän ja kiireen keskellä rentoutua ja rauhoittua. Luo kotiin mukava tunnelma pehmeillä kankailla, tunnelmallisilla kynttilöillä ja tuoksukynttilöillä sekä kauden ihanilla joulukoristeilla. Kaada kuppiin jotain hyvää lämmintä ja istahda sohvalle tunnelmoimaan.
Ihanat pehmeät koristetyynyt rauhallisissa beigen ja balkoisen sävyissä

  Moderni luonnonläheinen joulusisustus

  Onko kotisi tyyli moderni ja minimalistinen ja haluatko, että joulukoristeet sopivat tähän tyyliin? Vai haluatko odottaa punaisten joulukoristeiden kanssa, kunnes olemme lähempänä joulua? Olemme poimineet tähän tuotteita, jotka voivat sopia sinulle, jos haluat luoda joulutunnelmaa luonnollisilla väreillä kuten vihreillä, valkoisilla ja ruskeilla. Jouluaiheiset koristetyynyt, suuret adventtitähdet ja kynttilät kauniissa kynttilänjaloissa ja lyhdyissä luovat todella kodikasta adventtitunnelmaa joulua odotellessa.

  Joulunodotus on lapsille erityisen tärkeää

  Näyttävä joulukattaus juhlakauteen

  Syksyn trendien luonnonmateriaalit ovat täydellinen jatkumo tähän joulutyyliin. Jatka joulusisustusta luonnosta löytyvillä elementeillä, kuten kävyillä, oksilla ja havunoksilla – kaikella mitä metsä tarjoaa. Korit, juutti ja rottinki sopivat myös täydellisesti tähän tyyliin. Nosta kattauksessa esiin kynttilöitä ja viimeistele pähkinöillä, sammaleella, kävyillä ja porosomisteilla. Kullan, kuparin tai värillisen lasin vivahteet tekevät tästä luonnollisesta kattauksesta aavistuksen ylellisemmän, mikä sopii tähän juhlavaan aikaan!

  Näyttävä vaalea kattaus luo juhlatunnelmaa jacqardikuvioidulla pöytäliinalla
   Ihana runsas vihreän sävyinen joulukattaus sopii tähän trendiin

   Sisusta ihana vaalea makuuhuone

   Luo lämmin ja viihtyisä makuuhuone pehmeällä flanellipussilakanalla tai ylellisellä egyptinpuuvillasta valmistetulla pussilakanalla. Tämän joulutyylin pussilakanoissa, koristetyynyissä ja päiväpeitoissa on luonnon inspiroimia värejä, klassisia ruutuja tai muita jouluaiheisia kuvioita. Niille, jotka haluavat jouluksi hieman ylimääräistä luksusta, on Premium-malliston egyptiläisestä puuvillasta valmistettu pussilakanasettimme Luxor tai Cairo täydellinen valinta. Lisää adventtitähdet ikkunoihin ja kynttelikkö ikkunanlaudalle ja ihana joulumakuuhuoneesi on valmis!

   Lämmin petaus klassisella ruutukuvioisella flanellipussilakanalla
    Ihana vaalea joulupetaus egyptinpuuvillalla on tämän vuoden hitti!

    Rentoa ja yksinkertaista

    Käytä tässä tunnelmallisessa, mutta rennossa joulutyylissä luonnollisia tekstiileitä, jotka ovat pellavaa, villaa tai vahvaa puuvillaa. Eri materiaaleista ja kuoseista valmistetut koristetyynyt luovat pehmeän ja kodikkaan tunnelman. Pidä värit luonnollisina: luonnonvalkoista, ruskean eri sävyjä, vaaleaa ja tummaa sammalvihreään. Tämä ihana vaalea tyyli sopii niin mökille kuin moderniin pohjoismaiseen kotiin. Sovella tyylistä oman näköisesi joulu!

    Tyylikkäät pellavalautasliinat kauniilla kranssikuviolla