Light Perfection

Light Perfection

Talvikauden tyyli – Light Perfection

Uusi vuosi houkuttaa uudistamaan myös kodin ilmettä ja tunnelmaa. Päivä päivältä lisääntyvä valo virkistää mieltä ja samaa valoisaa tunnelmaa kaivataan myös sisustukseen. Heleä talvityyli Light Perfection luo kotiin kepeän, valoisan, modernin ja jopa hieman futuristisen tyylin, joka on samalla kaunis ja herkkä.

Anna valon tulvia sisään olohuoneeseen nyt, kun se vihdoin taas ilahduttaa läsnäolollaan. Pellavaverhot sopivat täydellisesti talvikauden sisustukseen, sillä niiden rouhea maanläheinen materiaali ja läpikuultavuus muistuttavat meitä luonnosta päästäen myös valon tilaan. Pellava on lisäksi laadukas materiaali, joka säilyy oikein hoidettuna hyvänä pitkään. Pellavaverho Selman löydät useammassa kauniissa talvisävyssä. Mikäli pellavaverho ei tunnu omalta, suosittelemme ohuita kuviollisia verhoja tai vaaleita samettiverhoja.

Talvitunnelmaa makuuhuoneessa

Valitse makuuhuoneeseen valkoista, beigeä ja pastelleja. Petaa ihanalla kestosuosikilla, puuvillasatiinista valmistetulla Eden Soft stonewashed -pussilakanasetillä. Löydät sen nyt kevään kauniissa vaaleissa sävyissä. Raikkaasti sisustuetussa makuuhuoneessa nukut varmasti entistä paremmin! Somista makuuhuonetta esineillä, jotka heijastavat valoa ja pitävät yleisilmeen kevyenä ja puhtaana. Käytä materiaaleja kuten kirkasta lasia, marmoria ja vaaleaa puuta sekä hopeisia yksityiskohtia. Muotokieleltään pehmeät ja pyöreät peilit ja valaisimet sopivat täydentämään tyyliä.

Tunnelmallinen keittiö

Keittiö on kodin sydän ja talvikaudella siellä vietetäänkin erityisesti aikaa hyvää ruokaa valmistaen. Viihtyisässä ympäristössä ruuan valmistus on entistä mukavampaa, kun kaikki tarvittavat välineet ovat käden ulottuvilla. Kaunis marmori ja lasi sopivat tähän talvityyliin ja ne on helppo yhdistää kauniiksi kokonaisuudeksi puun ja keramiikan kanssa. Kata pöytä sävy sävyyn olevilla kattaustekstiileillä, kuten pöytäliinoilla, kaitaliinoilla ja serveteillä. Näin saat harmonisen kauniin kokonaisuuden.