Merellinen klassinen kesätyyli

Merellinen klassinen kesätyyli

Inspiraatio tämän kesän merelliseen sisustustyyliin löytyy Positanon kaupungista Amalfin rannikolla Italiasta. Suositun lomakohteen kirkkaansininen meri, appelsiini- ja sitruunapuut, oranssit aurinkovarjot ja klassinen italialainen arkkitehtuuri rytmittävät tätä raikasta, mutta lämmintä kesätyyliä. Uppoudu Positano Mood -tyylin kesätunnelmaan ja tunne kasvoillasi Italian rannikon lempeä merituuli.
Terassisisustus ulkokalusteilla ja verhoilla

Positano Mood

Tyylin väriskaalaan kuuluu lukuisat merelliset siniset, sitruspuiden keltaiset ja oranssit sekä puhdas valkoinen, joka pitää tyylin rikkaana ja kevyenä. Tuulessa värähtelevät valkoiset läpikuultavat verhot sopivat täydellisesti ryhdittämään ulkotiloja.

Istuintyynyt raidoilla ja eri väreissä

Klassiset raitakuviot kuuluvat tähän merelliseen tyyliin. Yhdistä keskenään kapeita ja leveitä raitoja ja käytä myös eri värejä. Näin saat luotua mielenkiintoisen kokonaisuuden. Graafiset merelliset kuviot, kuten simpukat, aallot ja korallit, sopivat täydellisesti yhteen raitojen kanssa ja luovat dynamiikkaa.

Merellistä tunnelmaa makuuhuoneessa

Luo makuuhuoneeseen merellistä tunnelmaa, olipa se sitten kotona, mökillä tai veneessä. Valitse klassiset sävyt, valkoinen ja sininen, ja yhdistä halutessasi vielä merellisiä kuoseja. Lisäämällä ripauksen oranssia, luot kokonaisuuteen mielenkiintoisen kontrastin. Viimeistele petaus kauniilla torkkupeitolla, jossa saa olla väriä!

Ruudullinen petaus pussilakanoilla kauniilla oranssilla ja sinisellä.

Kesäjuhlat pihalla

Mikä onkaan ihanampaa kuin kattaa näyttävä kesäkattaus ulos! Laita kaikki peliin ja valitse kuvioitu kesäinen pöytäliina ja värikkäitä kattaustuotteita. Merellinen tunnelma sopii hyvin myös kattaukseen. Käytä kirkasta, sinistä tai oranssia lasia ja keramiikkakoristeita, jotka tuovat tyyliin rentoa rouheutta. Viimeistele tyyli punotuilla tuotteilla, kuten koreilla ja lampunvarjostimilla ja kynttiläastioilla. Yhdistele rohkeasti useita elementtejä samalla graafisella kuviolla!

Ihana kesäkattaus

Ihana kesäkattaus

Kesäkattaus oranssilla pintakäsitellyllä pöytäliinalla

Pitäydy tyylin sävyissä ja valitse ulkokalusteiksi valkoisia, sinisiä ja oransseja tuoleja. Lisää mukavuutta ihanilla yhteensopivilla istuintyynyillä. Ne luovat kauniin kontrastin valkoista seinää tai verhoa vasten. Muista myös suojautua auringolta. Valitse iso aurinkovarjo, joka on samalla kätevä ja tyylikäs ja tietysti tähän tyyliin täydellisesti sopiva!

Iso sininen, oranssi ja valkoinen aurinkovarjo tarjoavat suojaa kuumuudelta.

Valmiina rantakeleihin

Kesään kuuluu nauttiminen vedestä ja veden äärellä olemisesta! Valitse nyt suosikkipyyhkeesi kesää varten, jonka päällä on ihana loikoilla rannalla, niityllä tai uima-altaalla. Suuri pehmeä pyyhe ihanissa kuvioissa ja väreissä tekee rantapäivästä täydellisen! Rantapyyhkeiden valikoimasta löydät myös 50-luvun retrotyyliä ja jättisuuria kokoja, joiden päälle mahtuu kerralla vaikka koko perhe!

Ihanat isot rantapyyhkeet sopivat myös aurinkotuoleille.