Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Merellinen kesätyyli

Kesän Sea Breeze on tarina pitkistä lomista uima-altaalla, rannalla tai purjeveneellä. Rento ja rauhallinen elämä merituulten ja raikkaan ilman äärellä herättää sisustajan uudistamaan kotia merellisempään tyyliin. Sinivalkoinen raikas väripaletti sopiikin niin kotiin, mökille kuin veneeseen. Uppoudu merellisen tarinan vietäväksi ja löydä inspiraatiota kesäsisustukseesi!

  Kevyet, läpikuultavat verhot liikkuvat kauniisti lempeässä kesätuulessa. Valitse kesällä olohuoneeseen vaaleat pellavaverhot tai kevyet puuvillaverhot. Verhoja voit myös käyttää kätevästi terassi- tai parvekesisustuksessasi. Ne tarjoavat niin näkösuojaa, kuin varjoa. Tyynyjen ja torkkupeittojen osalta kannattaa tähän trendiin valita raitoja ja meriaiheisia kuvioita. Väreissä korostuvat luonnollisesti sinisen eri sävyt, beige ja yksittäiset kukkakuviot

  Loihdi kaunis ulkokattua rustiikkisella pellavaliinalla

   Kata kesäpöytä

   Kesällä ulkona syöminen on erityisen ihanaa. Kata pöytä luonnonvärisellä pellavapöytäliinalla ja keraamisilla lautasilla, joissa on klassisia raitoja ja merensinisiä sävyjä. Pellavatekstiilit, kuten pöytäliinat ja lautasliinat, ovat kauniita sellaisenaan – niitä ei tarvitse edes silittää, sillä niiden luonnolliset rypyt antavat kattaukselle rennon ilmeen.

    

   Kerroksellisuus kattauksessa luo mielenkiintoa ja näyttävyyttä
    Petaa kerppipuuvillalla ihanin kesäpetaus vaikka ulos!

     Merellistä tunnelmaa makuuhuoneessa

     Nyt on mukava loikoilla raikkaassa, valoisassa ja kesäisessä makuuhuoneessa. Useimpien suosikkivuodevaatteet ovat viileät ja raikkaat kreppipuuvillapussilakanat. Löydät niitä valikoimastamme monissa kauniissa väreissä ja kuoseissa. Ihanaan kesäpetaukseen sopivat myös täydellisesti percalepuuvilla ja erityisen pehmeä kivipesty satiini tyyliin sopivilla kirjailuilla ja merikuvioilla. Viimeistele petaus viileällä kesäpeitolla, jotta saat hyvät yöunet myös kuumina kesäöinä.

      

     Sininen petaus sopii ihanasti merelliseen sisustustyyliin
      Suurella rantapyyhkeellä loikoilet mukavasti niin rannalla kuin aurinkotuolissa