Merellinen klassinen kesätyyli

Merellinen klassinen kesätyyli

Kesän Seaside Story on tarina pitkistä lomista uima-altaalla, rannalla tai purjeveneellä. Rento ja rauhallinen elämä merituulten ja raikkaan ilman äärellä herättää sisustajan uudistamaan kotia merellisempään tyyliin. Sinivalkoinen raikas väripaletti sopiikin niin kotiin, mökille kuin veneeseen. Uppoudu merellisen tarinan vietäväksi ja löydä inspiraatiota kesäsisustukseesi!
Terassisisustus ulkokalusteilla ja verhoilla
Istuintyynyt raidoilla ja eri väreillä

Kevyet, läpikuultavat verhot, jotka liikkuvat tuulessa. Kesällä olohuoneeseen on ihana ripustaa vaaleat verhot, jotka ovat mieluiten pellavaa tai vaaleaa puuvillaa. Verhoilla voit tuoda uutta ilmettä myös seinälle ja rajata helposti tiloja terassilla tai puutarhassa! Koristetyynyissä ja torkkupeitoissa näkyvät raidat ja meriaiheiset kuosit, joita pehmentävät pastellisävyt ja kukkakuviot.

 

Kata kesäpöytä

Kesällä ulkona syöminen on erityisen ihanaa. Kata pöytä luonnonvärisellä pellavapöytäliinalla ja keraamisilla lautasilla, joissa on klassisia raitoja ja merensinisiä sävyjä. Pellavatekstiilit, kuten pöytäliinat ja lautasliinat, ovat kauniita sellaisenaan – niitä ei tarvitse edes silittää, sillä niiden luonnolliset rypyt antavat kattaukselle rennon ilmeen.

 

Merellinen kattaus sinisen sävyissä rustiikkisilla yksityiskohdilla.

Merellistä tunnelmaa makuuhuoneessa

Nyt on mukava loikoilla raikkaassa, valoisassa ja kesäisessä makuuhuoneessa. Useimpien suosikkivuodevaatteet ovat viileät ja raikkaat kreppipuuvillapussilakanat. Löydät niitä valikoimastamme monissa kauniissa väreissä ja kuoseissa. Ihanaan kesäpetaukseen sopivat myös täydellisesti percalepuuvilla ja erityisen pehmeä kivipesty satiini tyyliin sopivilla kirjailuilla ja merikuvioilla. Viimeistele petaus viileällä kesäpeitolla, jotta saat hyvät yöunet myös kuumina kesäöinä.

 

Merellinen kesäpetaus syntyy sinisillä raidoilla ja herkillä kukkakuvioilla.
Petaa kutsuva petausulos ja nuku tähtitaivaan alla. Sinivalkoinen petaus on aina tyylikäs.
Vietä päivää aurinkovarjon alla tai sommittele istuintyynyistä ihana loikoilunurkkaus.