Painopeitto valkoinen - 150x210 cm valkoinen - 1
Painopeitto valkoinen - 150x210 cm valkoinen - 2
Painopeitto valkoinen - 150x210 cm valkoinen - 3
1 / 3
-75%
Painopeitto valkoinen - 150x210 cm valkoinen - 1 - Pikkukuva
Painopeitto valkoinen - 150x210 cm valkoinen - 2 - Pikkukuva
Painopeitto valkoinen - 150x210 cm valkoinen - 3 - Pikkukuva

Cura Pearl classic 9kg, Cura

Painopeitto valkoinen - 150x210 cm

47,25 €189 €
CURA Pearl classic on viileä 9kg painopeitto, joka voi rauhoittaa ja vähentää stressiä.
Verkkokaupan varasto - ei saatavissa

Painopeitot -75%

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa 31.8.2022. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

CURA Pearl classic on viileä 9kg painopeitto, joka voi rauhoittaa ja vähentää stressiä. Painon ansiosta peitto on lähempänä vartaloasi ja tunnet miellyttävän paineen tunteen kehoasi vasten. Tunne muistuttaa halausta tai hierontaa. Tämän ansiosta aivot erittävät hormoneja, kuten serotoniinia ja oksitosiinia. Ne saavat sinut voimaan paremmin, ja stressihormoni kortisolin tuotanto vähenee. Positiivisia vaikutuksia on useita: verenpaine saattaa laskea, hengitys tasaantua, turvallisuudentunne kasvaa ja levottomuus vähentyä. Nukut yön paremmin ja heräät virkeänä uuteen aamuun! Peitto sopii myös torkkupeitoksi sohvalle. Peittoa voi pestä 60 asteessa, varmista kuitenkin, että pesukoneesi kestää painopeiton painoa. Valitse peiton paino oman painosi mukaisesti. Peiton tulisi olla noin 10–15 % oman kehosi painosta. Jos painat 70 kg, valitse 7 kg peitto. Otathan huomioon, että kaikilla on omat mieltymyksensä, ja joillekin sopii suositeltua kevyempi tai painavampi peitto. Materiaali: Päällinen 100 % puuvillaa, jonka lankatiheys on 200. Ohut pehmeä polyesteripeite helmien ja päällisen välillä. Täyte: lasihelmet. Käyttö: välttääksesi loukkaantumisia selässä tai hartioissa, suositellaan että painopeitto sijoitetaan sängylle, jonka jälkeen pujotetaan pussilakana vähitellen. Mikäli sinulla on ongelmia sydämen tai keuhkojen kanssa tai jos sinulla on DBS, suosittelemme, että käännyt ensin lääkärisi puoleen ennen kuin käytät painopeittoa. CURA ei suosittele painopeittoa alle 2-vuotiaille lapsille ilman lääkärin suositusta.
 • Väri: valkoinen
 • Pituus: 210 cm
 • Leveys: 150 cm
 • Paino: 9000 g
 • Materiaali: polyesteri , lasihelmet
 • Lämpöluokka: Keskilämmin
 • Tuotenumero: 183401000

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne kolmen tunnin sisällä. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myyälässä noudon yhteydessä.  
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Mikäli tuotteita ei löydy myymälästämme, toimitamme ne sinulle keskusvarastolta myymälään. Toimitusaika 5-7 työpäivää.

POSTNORDIN TOIMIPISTEESEEN: 5,95 € / ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin, klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 5-7 työpäivää. 
Toimitetaan Postnordin Mypack Collect -palvelulla noutopisteeseen. 

KOTIINKULJETUS:

 • Standard 14,95 €
  Toimitusaika 5-7 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Mypack Home -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille 59,95 €
  Toimitusaika 5-7 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Pallet -palvelulla päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiin kuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Sinulla on 30 päivän palautusoikeus, kun olet vastaanottanut tuotteet. Voit avata paketin ja tutustua tuotteeseen, mutta jos päätät palauttaa tuotteet, tulee sinun palauttaa ne alkuperäiskunnossa alkuperäispakkauksilla ja mahdollisilla etiketeillä meille takaisin.

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tain koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 150 cm voi palauttaa vain myymälään. 

Suosittelut