Lux-juhlamallisto Limited Edition

HEMTEX 50 vuotta -juhlamallisto

Juhlimme ylellisillä juhlamalliston tuotteilla, jotka on erityisesti suunniteltu Hemtex 50 vuotta -juhlavuoden kunniaksi. Valitse omat suosikkisi näiden Limited Edition -malliston helmien joukosta ja luo kotiin ihanaa hotellitunnelmaa. Musta kirjautua sisään tai rekisteröidy klubin jäseneksi hyödyntääksesi jäsenhinnat!

Satiinipussilakanasetti LUX
Satiinipussilakanasetti LUX

  Hotellipetaus nostaa makuuhuoneesi uudelle tasolle

  Luo kotiin ihana hotellipetaus valkoisilla ajattomilla LUX-pussilakanoilla, jotka on valmistettu ihanasta ylellisestä satiinipuuvillasta. Pussilakanoiden yksinkertaiset raidat luovat kauniisiin lakanoihin viimeistellyn ilmeen. Valitse tyylisi mukaan vaalea beige tai tumma mariini. Pussilakanat saatavissa myös parivuoteen tuplapeitolle.

   Pussilakanasetti ylellisestä satiinipuuvillasta

   Luo spa-tunnelmaan kylpyhuoneeseen

   Hemmottele itseäsi ihanalla, pehmeällä kylpytakilla ja luo kotisi kylpyhuoneeseen hotellimaista spa-tunnelmaa. Sujauta kylvyn jälkeen jalat mukaviin kylpytossuihin, ne pitävät varpaasi lämpiminä suihkun jälkeen. Viimeistele kylpyhuoneesi tunnelma tuoksukynttilällä tai tuoksutikuilla.

   Ihana pehmeä kylpytakki ja tohvelit LUX
   Ihana pehmeä kylpytakki LUX kahdessa eri värissä
    Ylelliset muhkeat LUX-pyyhkeet

    Muhkeat LUX-froteepyyhkeet

    LUX-pyyhkeet on valmistettu paksusta froteesta ja tuntuvat siten erityisen ylellisiltä. Valitse väriksi ajaton valkoinen tai trendikäs beige.

    Beige LUX-kylpytakki

    Hemtex 50 v -juhlamallisto Lux - Limited edition

    2743 tuotetta
    Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 2743
    Näytä lisää