Verhot

Verhot eivät ainoastaan luo viihtyisyyttä tilaan, vaan niillä suojaat kätevästi myös vedolta, valolta ja katseilta. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman verhoja jokaiseen huoneeseen eri väreissä, kuoseissa ja pituuksissa 240 cm ja 300 cm.

255 tuotetta

Verhot

Kuinka Valita Verhot

Talven pimeydessä verhot lisäävät yksityisyyttä ja pitävät ohikulkijoiden katseet poissa asuintiloista. Kesällä saat pidettyä lähes ympärivuorokautisen valon poissa, hämärtämällä huoneen verhoilla. Käytännöllisyyden lisäksi verhoilla voi luoda huoneeseen tilantuntua ja parantaa akustiikkaa. Luodaksesi tunnelmaa ja henkilökohtaisen kosketuksen sisutukseen, valitse eri väreistä, kuoseista ja materiaaleista ja sovita verhot huoneiden muuhun tunnelmaan. Meiltä löydät verhoja eri väreissä, materiaaleissa ja kuoseissa.

Verhoja valitessa huomaat, että vaihtoehtoja on loputtomasti. Voit esimerkiksi valita erittäin pitkät verhot, pimennysverhot tai laskosverhot, unohtamatta sopivia verhoja lastenhuoneeseen ja keittiöön. Tai ehkä tarvitsetkin aurinko- ja näkösuojaa sälekaihtimien, rullaverhojen, laskosverhojen tai säleverhojen muodossa? Autamme sinua löytämään sopivan verhovaihtoehdon runsaasta valikoimasta jokaiseen huoneeseen ja tarpeekseen.

Oikeanlaiset verhot ovat käytännölliset sekä tunnelmalliset ja palvelee huoneen tarkoitusta sinun henkilökohtaisia mieltymyksiäsi unohtamatta.

Makuuhuoneessa monet pitävät pimeästä. Jotta aamua voisi pidentää ja estää auringonvalon tunkeutuminen sisään, pimennysverhot ovat hyvä vaihtoehto. Voit täydentää pimennysverhoja sopivalla rullaverholla estääksesi aurinkoa paistamasta sisään. Erittäin paksut verhot auttavat myös eristämään kylmää vetoa talvella ja pitävät huoneen viileänä kesällä.

Keittiön ikkunat voivat olla alttiita roiskeille ja lialle, joten kannattaa harkita sälekaihtimia, sillä ne on helppo puhdistaa. Täydennä keittiön tunnelmaa verhokapalla, jotta saat pehmeämmän ilmeen. Sälekaihtimet sopivat myös kylpyhuoneeseen, jossa halutaan näkösuojaa. Tekstiiliverhoilla luot kotoisaa tunnelmaa kylpyhuoneeseen sälekaihtimien lisäksi.

Olohuoneessa monet antavat luovuuden kukoistaa sisustuksessa, mutta voi olla hyvä ajatella myös käytännöllisesti. Jos ikkunat on sijoitettu niin, että ne aiheuttavat heijastumia televisioon, suosittelemme tummempia olohuoneen verhoja. Valitessasi verhot purjerenkailla, saat liikuteltua verhoja helposti. Ne asettuvat myös kauniisti aaltomaisiin laskoksiin.

Lastenhuoneessa tarvitaan myös verhot, mutta lapset kasvavat nopeasti, ja se, mikä oli hienoa viime vuonna, voi olla tylsää tänä vuonna. Toisin sanoen huoneessa on aina tilaa muutoksille, ja uudet lastenverhot ovat yksinkertainen tapa päivittää huoneen ilmettä.

Hemtexiltä löydät laadukkaita verhoja lastenhuoneisiin kauniilla väreillä. Anna lasten suunnitella itse omat huoneensa ja selatkaa yhdessä verkkokauppamme valikoimaa. Näin lopputulos miellyttää myös lasta.

Inspiroidu Verhoista

Verhojen vaihtaminen on helppo tapa uudistaa huone. Korvaa verhot kokonaan uusilla tai vaihda vain väriä. Asettele sohvalle tai sängylle uusia sisustustyynyjä ja etsi valikoimastamme tyyliin sopivia sisustustuotteita, kuten maljakoita ja kynttilänjalkoja – näin raikastat huoneen hetkessä ja saat huoneelle uuden ilmeen!

Lattiasta kattoon ulottuvat verhot ovat tyylikkäät ja tekevät huoneesta korkeamman oloisen. Tämä tekee huoneesta myös tilavamman tuntuisen. Anna valon tulla verhon läpi ja luo miellyttävä ja rentouttava tunnelma olohuoneeseen. Saat pienet ikkunat näyttämään suuremmilta, kun ripustat verhot hieman ikkunankarmien ulkopuolelle siten, että mahdollisimman paljon ikkunaa jää näkyviin. Pieniä ikkunoita varten kannattaa myös valita pienemmän ja yksinkertaisemmat kuviot.

Pitkiä verhoja voi käyttää myös tilanjakajina. Kiinnitä verhot kattoon kiskoilla ja luo pieni erillinen tila, jossa voit työskennellä kotoa käsin tai lapset voivat leikkiä omassa rauhassaan.

Laaja valikoima verhoja ja tarvikkeita

Meillä on erilaisia verhoja monissa tyyleissä, pituuksissa, väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Olit sitten etsimässä lyhyitä tai pitkiä verhoja tai verhoja sisutukseen tai aurinkosuojaksi, löydät ne meiltä. Meillä on myös laaja valikoima verhokiskoja ja verhotarvikkeita. Löydä suosikkisi valikoimastamme verkossa tai piipahda johonkin myymäläämme, niin autamme sinua. Meillä on usein hyviä tarjouksia ja alennuksia, joten kannattaa seurata verkkokauppaamme.