Ihanaa tulla jouluksi kotiin

Ihanaa tulla jouluksi kotiin

Joulun lähtölaskenta on alkanut! Elämme nyt odotuksen ja jännityksen aikaa. Arjen kiireiden keskellä kaipaamme ehkä eniten rauhaa. Haaveilemme taianomaisesta joulusta, jossa on nostalginen ja lämmin tunnelma. Mieleen nousevat muistot ja lapsuuden jouluperinteet, jotka herkistävät sydämen.
Nauti kotoilusta tänä jouluna!

Näyttävät joulukoristeet luovat tunnelmaa

Ripusta näyttävä paperitähti ikkunaan ja tuo varaston kätköistä esiin suosikkikoristeesi, sillä nyt on aika pukea koti jälleen juhla-asuunsa. Sytytä kynttilöitä ja käperry sohvalle oikein lämpimän ja pehmeän torkkupeiton kanssa.

Pue koti näyttävään juhla-asuunsa ihanilla joulukoristeilla!

Lämmin joulutunnelma

Kun ulkona pakkanen paukkuu, on vuodevaatteet ihana vaihtaa lämpimiin flanellipussilakanoihin ja verhot kodikkuutta tuovaan punaiseen tai vihreään samettiin. Pienet ja suuret yksityiskohdat, kuten kuusen oksat, seppeleet ja kranssit tuovat joulutunnelmaa jokaiseen tilaan. Laskeudu joulutunnelman maagiseen maailmaan, nyt on ihana viettää aikaa vain kotoillen!

Joulutuotteet -70%
Leivo jouluksi ihania herkkuja lasten kanssa
Näyttävä joulukattaus punaisella ja kulla kutsuu ruokailijoita herkuttelemaan

Löydä joulutunnelmaa

Tänä vuonna kaipaamme erityisesti rauhallista ja lämmintä joulua. Parhain joulutunnelma syntyy meissä itsessämme, kun laskemme hieman odotuksiamme ja löydämme jouluiloa jokaisesta pienestäkin asiasta. Lopulta tärkeintä on kuitenkin yhdessäolo rakkaittemme kanssa; rennosti pienessä tai vähän suuremmassa porukassa sohvalla tietovisojen ja pelien parissa – tai hienosti pukeutuneina jouluvieraina kauniisti katetun joulupöydän ääressä.

Ihastu kotiisi uudelleen, myös tänä jouluna!

Punainen joulukattaus on täynnä tunnelmaa