Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Verhoja olohuoneeseen

Tyylikkäät ja käytännölliset verhot

Olohuone on se huone, jossa vietämme suurimman osan valveillaoloaikaamme, joten sen sisustuksessa viihtyminen on tärkeää. Se nostaa verhojesikin vaatimuksia. Tyylikkyyden lisäksi olohuoneen verhojen tulee estää heijastuksia televisioruudulla ja tietokoneen näytöllä, suojata huonekalujasi auringolta ja pitää huoneen lämpötila sopivana.

Heijastus

Mikäli haluat olohuoneesi olevan mahdollisimman valoisa, valitse ohuet ja valoisat verhot, jotka voi siirtää kokonaan sivuun ikkunan edestä tai ohut laskoskaihdin, joka päästää valoa sisään. Kotiteatterin saat pimennettyä elokuvateatterimaiseksi pimennysverhojen avulla.

Lämpötila

Verhot auttavat myös miellyttävän lämpötilan säilyttämisessä olohuoneessa. Talvella on mukava käyttää paksumpia verhoja, jotka eristävät, etenkin, jos asut vanhemmassa talossa, jossa ikkunoiden raoista saattaa vetää. Kesällä ohuet ja kevyet verhot antavat valoisan ja raikkaan tunnelman ja päästävät valoa sisään.

Näkyvyys

Jos asut lähellä naapureita, on ehkä mukavaa estää näkyvyyttä sisään. Erityisesti talvella, kun ulkona on pimeää ja sisällä valaistus käytössä. Kokeile Dekosol-tuoteperheen käteviä näkösuojatuotteita, kuten vekkikaihtimia ja lamelliverhoja, jotka sopivat erityisesti suurille ikkunapinnoille. Myös puolittain läpinäkyvät verhot päästävät sisään valoa ja sinusta näkyy ulospäin vain varjo.