Nuku aina kuin hotellissa - myös kotonasi

Ylellisen hotellitunnelman luominen makuuhuoneeseen on helppoa, varsinkin Hotel Selection -sarjan tuotteilla. Ne ovat laadukkaimpia tuotteitamme, jotka on valmistettu ihanista materiaaleista ja joihin on haettu inspiraatiota eri hotelleista ympäri maailman. Valitse suosikkisi tyynyjen, peittojen ja pussilakanoiden joukosta. Lue alta sisäänostopäällikkömme, Niklas Odenqvistin, vinkit peiton ja tyynyn valintaan. Lisäksi hän kertoo yhdestä ekstraviileästä peitostamme sekä percalen ja satiinin eroista. Nuku hyvin!

Viileä, viileämpi, Wilma

Wilma on erityisen viileä untuvapeitto, jonka päällinen on pehmeää puuvillaa ja täyte ylellistä hanhenuntuvaa. Se sopii parhaiten sinulle, joka et nukkuessasi juuri palele. Peitossa on myös 5 vuoden takuu. Osta untuvapeitto Wilma täältä >

Satiini vs. percale

Kaikki pussilakanamme ja aluslakanamme ovat puuvillaa, mutta niissäkin on hiukan eri kudontoja ja laatuja. Kudonnoista hienoin on percale, ja siitä tehdyt lakanat tuntuvat ohuilta, viileiltä ja ylellisiltä ihoa vasten. Satiinilakanat ovat puolestaan silkinpehmeitä ja kiiltäväpintaisia.

Nuku omalla tavallasi

Me kaikki olemme erilaisia nukkujia. Jotkut palelevat, joillekin tulee kuuma. Toiset haluavat korkean tyynyn, toiset matalan. Mieti, mikä sopii juuri sinulle ja valitse sitten sopivat peitto ja tyyny.