Blue Shadow

Elegantti trendi Blue Shadow

Kevään sisustustrendi Blue Shadow saa inspiraationsa 50-luvun hotellisisustuksesta. Tyyli on maskuliininen ja tummanpuhuva ollen samalla kuitenkin elegantti. Sinisen eri sävyt kuten mariini ja turkoosi sisustuksen yksityiskohdissa herättävät huomiota katseenvangitsijoina. Muhkeat matot ja verhot vaaleissa sävyissä ryhdittävät muutoin tummaa sisustusta ja tuovat siihen mukavuutta.

Stailaa sohva ihanilla koristetyynyillä

Tuo muhkutta sohvalle useilla koristetyynyillä. Yhdistele keskenään eri kuoseja ja tekstiilejä. Kauniit kukkakuviot yhdessä ryhdikkäiden ruutujen kanssa sopivat hyvin yhteen, kun niitä yhdistää sama sävymaailma. Kaikkien tyynyjen ei tarvitse olla samankokoisia. Sekoita keskenään pieniä ja suuria sekä neliön ja suorakaiteen muotoisia koristetyynyjä.

Vinkki!

Mikäli haluat usein uudistaa koristetyynyjesi ilmettä, kannattaa sinun harkita koristetyynynpäällisten hankintaa. Saadaksesi tyynyistä erityisen muhkeat ja ilmavat suosittelemme sisätyynyiksi ihania höyhentyynyjä.

Siniset sävyt ihastuttavat makuuhuoneessa

Luo harmoninen tunnelmallinen sisustus makuuhuoneeseen sinisen eri sävyillä. Käytä mariinia ja raikasta turkoosia. Pussilakanoiden ei aina tarvitse olla yhteneväiset. Mielenkiintoa petaukseen saat yhdistämällä kauniin kukkakuosin ja yksivärisen pussilakanasetin keskenään. Tähän tyyliin voit valita yhden ylellisistä kestosuosikeistamme, kauniin yksivärisen egyptinpuuvillasta valmistetun satiinipussilakanasetti Luxorin. Kiinnitä huomiota myös makuuhuoneen valaistukseen. Tyylikkäällä pöytä- tai lattiavalaisimella viimeistelet tyylin.

Kauden näyttävät keramiikka- ja lasiuutuudet

Käytä tyylin viimeistelyssä värjättyä lasia ja keramiikkaa, joissa on geometriset muodot. Väreissä korostuvat musta, maanläheiset sävyt ja sininen. Suosi tummaa puuta huonekaluissa sillä ne luovat kontrastia ja ripauksen dramatiikkaa. Ryhmitä sisustus yhteen vaalealla suurella matolla.

Tummanpuhuva kattaus

Tyylikäs ja elegantti kattaus ei välttämättä vaadi suurta satsausta. Valitse valikoimastamme sopiva pöytäliina pienelle, pitkälle tai pyöreälle pöydälle. Tämän tyyliin pohjaväriksi sopii hyvin tummansininen tai musta, jota voi täydentää kattaustekstiileillä ja keramiikalla sinisen eri sävyissä. Jykevät kynttilänjalat ja utuiset lasit viimeistelevät trendin elegantin maskuliinissävytteisen kattauksen.