Humble Romance hurmaa hempeydellään

Humble Romance hurmaa hempeydellään

Haluatko sisustaa kotisi valoisaksi ja hieman leikkisän, mutta pitää sen samalla siistinä ja modernina? Tämän kevään toinen sisustustyyli on nimeltään Humble Romance, sillä siinä on unenomainen ja romanttinen tunnelma, mutta se on myös ajaton ja tyylikäs.
Seesteinen vaalea tunnelma olohuoneessa

Stailaa sohva ihanilla koristetyynyillä ja torkkupeitoilla

Tyylin väripaletista löydät kauniita beigen, valkoisen sävyjä sekä ja ihania feminiinisiä sävyjä. Tasapainota vaaleanpunaista ja hillittyä violettia koko kevään esillä olevien miellyttävien ja kirkkaiden sävyjen kanssa. Käytä verhoissa, koristetyynyissä ja torkkupeitoissa hienoja materiaaleja, kuten pellavaa, pestyä puuvillaa ja 100% villaa. Tekstiileissä saavat nyt näkyä tekstuuri ja kirjonta ja kevätinspiraationa mieluiten kauniita kukkakuvioita.

 

Pimennä makuuhuone pimennysverhoilla ja petaa kukkapussilakanaoilla

Kevättunnelmaa makuuhuoneessa

Tuo makuuhuoneeseen romantiikkaa korostamalla kukkakuvioita yhdessä lempeiden vaaleanpunaisten sävyjen kanssa. Vaaleanpunaista ei tarvitse olla paljon, vaan voit käyttää sitä hillitysti joko pussilakanassa, verhoissa tai vain isoissa tyynyissä. Näin luot lämpimän ja kutsuvan vaikutelman sekä ihanan keväisen tunnelman. Raikkaan tunnelman viimeistelet avaamalla hetkeksi ikkunan ennen nukkumaanmenoa. Raikas kevätilma voi auttaa sinua nukkumaan paremmin!

 

Käytä petauksessa ihania kukkakuoseja sekä kaunista hempeää vaaleanpunaista