Classic Christmas - ihana joulutyyli täynnä nostalgiaa

Classic Christmas - ihana joulutyyli täynnä nostalgiaa

Perinteistä joulusisustusta rakastavat löytävät tästä tyylistä ihanat punaiset ja vihreät joulukoristeet. Klassinen joulu kodikas, nostalginen ja lämmin. Inspiraationsa tyyli on saanut aidosta ja perinteisestä joulusta, jonka muistamme lapsuudestamme. Toteuta persoonallinen, mutta klassinen joulusisustus tämän tyylin ihanilla perinteisillä sisustustuotteilla!
Klassisessa joulusisustuksessa näkyvät villatuotteet ruutukuviolla

Luo kotiin perinteinen joulusisustus, jossa tilaa saavat klassiset ruutu- ja kukkakuviot ja värien keskiössä on ihana joulunpunainen. Tähän tyyliin kuuluvat myös käsityöperinteet, jotka näkyvät tikkauksissa, brodeerauksissa, punotuissa koreissa ja villatuotteissa. Viimeistele tyyli klassisilla joulukuvioilla, tontuilla ja kransseilla.

Loistokas kattaus punaisine ja kultaisine yksityiskohtine nostaa juhlapöydän upeaan loistoon!

Tervetuloa joulupöytään

Luo tänä vuonna erityisen tunnelmallinen joulukattaus nostalgisilla pöytäliinoilla ja yhteensopivilla serveteillä. Luo tunnelmaa suurella kukka-asetelmalla, kynttilöillä ja kristallilaseilla. Poimi somisteita luonnosta, kuten oksia ja käpyjä, jotka sopivat hyvin koristeeksi niin kattaukseen kuin muualle kotiin.

Kata näyttävä joulupöytä kauniilla pöytäliinalla ja kangasserveteillä

  Löydä joulusisustuksesi suosikit!

  Mikään ei luo joulutunnelmaa olohuoneeseen niin kuin punaiset jouluverhot! Luo viihtyisyyttä kodin jokaiseen nurkkaan havuilla, kävyillä, joulupalloilla ja kynttilöillä. Somista sohvat pehmeillä, muhkeilla koristetyynyillä. Valitse perinteisiä kirjailtuja malleja, joissa on hienoja ja yksityiskohtaisia jouluaiheita ja yhdistä ne tavallisiin, raidallisiin tai ruudullisiin tyynyihin. Veikeä koristetyyny jouluisella sitaatilla viimeistelee kodikkaan kokonaisuuden.

  ihana klassinen ruutupussilakanasetti sopii täydellisesti klassiseen joulupetaukseen

  Ihana joulupetaus kutsuu unille

  Petaa makuuhuoneeseen ihana klassinen joulutunnelma punaisella ja vihreällä. Valitse vuodevaatteet perinteisellä ruutukuviolla ja viimeistele petaus kaunilla tyynyillä ja torkkupeitoilla. Jos palelet herkästi talviaikaan, valitse pussilakanoiden materiaaliksi ihana puuvillaflanelli, joka tuntuu erityisen lämpimältä.

   

  Rakastu lämpimään joulupetaukseen

  Hei leipuri, leivo ihanat jouluherkut itselle tai lahjaksi!

  Vihdoin on aika kaivaa esiin kaulimet, kulhot ja kauniit muotit ja huumaantua pikkuleipien sekä piparien ihanasta tuoksusta. Leivoitpa itsellesi tai lahjaksi ystäville, löydät valikoimastamme paljon tuotteita jouluherkkujen leivontaan. Paketoi herkut kauniiseen rasiaan ja sinulla on täydellinen itse tehty lahja!

  Valmista ihania kotitekoisia jouluherkkuja itselle tai lahjaksi
  Trendi Natural Christmas

  Katso myös joulutrendi Natural Christmas

  TUTUSTU