Classic Christmas

Classic Christmas

Luo kotiin perinteinen joulusisustus, jossa tilaa saavat klassiset ruutu- ja kukkakuviot ja värien keskiössä on ihana joulunpunainen. Tähän tyyliin kuuluvat myös käsityöperinteet, jotka näkyvät tikkauksissa, brodeerauksissa, punotuissa koreissa ja villatuotteissa. Viimeistele tyyli klassisilla joulukuvioilla, tontuilla ja kransseilla.

Tervetuloa pöydän ääreen

Luo tänä vuonna erityisen tunnelmallinen joulukattaus nostalgisilla pöytäliinoilla ja yhteensopivilla serveteillä. Luo tunnelmaa punaisilla samettitableteilla, kynttilöillä ja kultaisilla aterimilla. Poimi somisteita luonnosta, kuten havunoksia ja käpyjä, jotka sopivat hyvin koristeeksi niin kattaukseen kuin muualle kotiin.

Hei leipuri!

Vihdoin on aika kaivaa esiin kaulimet, kulhot ja kauniit muotit ja huumaantua pikkuleipien sekä piparien ihanasta tuoksusta. Leivoitpa itsellesi tai lahjaksi ystäville, löydät valikoimastamme paljon tuotteita jouluherkkujen leivontaan. Paketoi herkut kauniiseen rasiaan ja sinulla on täydellinen itse tehty lahja!

Nauti nostalgiasta ja anna koristetonttujen ja jouluhiirien somistaa kuusta, rappusia tai nojatuolin kulmaa. Ne johdattavat lapsuusmuistoihin ja luovat muistoja myös perheen pikkuväelle. Tuo joulutunnelmaa myös kylpyhuoneeseen ja keittiöön kauniilla punaisilla joulupyyhkeillä. Psst! Pyyhkeet ovat myös oiva lahjavinkki.

 

Petaa makuuhuoneeseen ihana klassinen joulutunnelma punaisella ja vihreällä. Valitse vuodevaatteet kukkakuvioilla tai perinteisellä ruutukuviolla ja viimeistele petaus punaisilla tyynyillä ja torkkupeitoilla. Jos palelet herkästi talviaikaan, valitse pussilakanoiden materiaaliksi ihana puuvillaflanelli, joka tuntuu erityisen lämpimältä.

 

Tutustu muihin joulutyyleihin