A Nostalgic Christmas - klassinen joulu

A Nostalgic Christmas - klassinen joulu

Luo kotiin perinteinen joulusisustus, jossa tilaa saavat klassiset ruutu- ja kukkakuviot ja värien keskiössä on ihana joulunpunainen. Tähän tyyliin kuuluvat myös käsityöperinteet, jotka näkyvät tikkauksissa, brodeerauksissa, punotuissa koreissa ja villatuotteissa. Viimeistele tyyli klassisilla joulukuvioilla, tontuilla ja kransseilla.

Petaa makuuhuoneeseen ihana klassinen joulutunnelma punaisella ja vihreällä. Valitse vuodevaatteet kukkakuvioilla tai perinteisellä ruutukuviolla ja viimeistele petaus punaisilla tyynyillä ja torkkupeitoilla. Jos palelet herkästi talviaikaan, valitse pussilakanoiden materiaaliksi ihana puuvillaflanelli, joka tuntuu erityisen lämpimältä.

 

ihana klassinen ruutupussilakanasetti
Rakastu joulunpunaiseen petaukseen

Joulutunnelmaa olohuoneessa

Mikään ei luo joulutunnelmaa olohuoneeseen niin kuin punaiset jouluverhot! Luo viihtyisyyttä kodin jokaiseen nurkkaan havuilla, kävyillä, joulupalloilla ja kynttilöillä. Somista sohvat pehmeillä, muhkeilla koristetyynyillä. Valitse perinteisiä kirjailtuja malleja, joissa on hienoja ja yksityiskohtaisia jouluaiheita ja yhdistä ne tavallisiin, raidallisiin tai ruudullisiin tyynyihin. Veikeä koristetyyny jouluisella sitaatilla viimeistelee kodikkaan kokonaisuuden.

Punaiset samettiverhot tuovat joulutunnelmaa olohuoneeseen
Sommittele jouluisia koristetyynyä kauniiksi kokonaisuuksiksi sohvalle

Tervetuloa pöydän ääreen

Luo tänä vuonna erityisen tunnelmallinen joulukattaus nostalgisilla pöytäliinoilla ja yhteensopivilla serveteillä. Luo tunnelmaa suurella kukka-asetelmalla, kynttilöillä ja kristallilaseilla. Poimi somisteita luonnosta, kuten oksia ja käpyjä, jotka sopivat hyvin koristeeksi niin kattaukseen kuin muualle kotiin.

Kata näyttävä joulupöytä kauniilla pöytäliinalla
Kata näyttävä joulupöytä kauniilla punaiselle pöytäliinalla

Hei leipuri!

Vihdoin on aika kaivaa esiin kaulimet, kulhot ja kauniit muotit ja huumaantua pikkuleipien sekä piparien ihanasta tuoksusta. Leivoitpa itsellesi tai lahjaksi ystäville, löydät valikoimastamme paljon tuotteita jouluherkkujen leivontaan. Paketoi herkut kauniiseen rasiaan ja sinulla on täydellinen itse tehty lahja!

Tutustu muihin joulutyyleihin