Natural Christmas

Natural Christmas

Joulu tekee jo tuloaan ja mikä sen ihanampaa, kuin nauttia tästä ihanasta tunnelmallisesta vuodenajasta. Vaikka aika on kiireinen, luo kotiin rauhallinen seesteinen joulutunnelma, jonka keskellä voit rauhoittua ja ladata akkuja. Käytä joulusisustuksessa pehmeitä materiaalia ja luo tunnelmaa ja lämpöä ihanilla kynttilöillä.

Onko kotisi sisustustyyli moderni ja minimalistinen ja haluatko myös joulusisustuksesi sulautuvan helposti tähän tyyliin? Alle olemme koonneet ihania joulutuotteita, joilla luot luonnollisen harmonisen joulutyylin kotiisi.

Syksyn trendien luonnonmateriaalit saavat oivan jatkumon tässä joulutyylissä. Tämän tyylin somisteeksi sopivat täydellisesti kävyt, oksat ja sammaleet, kaikki mitä metsällä on tarjottavana. Lisään tyyliin myös koreja, juuttikangasta ja punottuja tuotteita.

Aloita joulusisustuksen luominen ja koristele juuri silloin kun itsestäsi tuntuu parhaalta. Aloita joulusisustaminen aventtikoristeilla, kuten paperitähdillä ja adventtikynttilöillä sekä muutamilla valituilla joulukoristeilla.

Lisää koristeiden määrää pikkuhiljaa, mutta älä odota liian kauan, sillä kauniimmat koristeet ansaitsevat olla esillä pitkään. Joidenkin mielestä kuusi tulee koristella jo hyvissä ajoin ennen joulua, toiset taas vaalivat perinteitä ja koristelevat kuusen juhla-asuunsa vasta aattona.

Natural Christmas on tunnelmallinen, mutta rento luonnonläheinen joulutyyli. Sen tekstiilit ovat luonnonmateriaaleja kuten pellavaa ja puuvillaa ja koristeet oksia, käpyjä ja sammalta. Sommittele keskenään eri kokoisia ja kuosisia koristetyynyjä. Pidät värit luonnonläheisinä, käytä vihreää ja ruskeaa, tuo juhlavuutta viimeistelemällä tyyli ripauksella kultaa tai messinkiä. Tämä tyyli sopii täydellisesti skandinaaviseen moderniin kotiin.

Tutustu muihin joulutyyleihin