Nostalgia - vihreän ja beigen harmonia

Tämän syksyn Nostalgic-sisustustrendi on mieleenpainuva ja tunnelmaltaan taiteellinen. Se katsoo ajassa taaksepäin nostalgisiin ja perinteisiin sisustustyyleihin. Trendi yhdistää vanhaa ja uutta ja luo kodikkaan tunnelman miellyttävillä vihreän ja ruskean eri väreillä.

  Ihastu luonnonmateriaaleihin

  Sisusta koti nyt luonnonmateriaaleilla, kuten pellavalla, villalla ja puuvillastatekstiileillä ja somista käsintehdyillä yksityiskohdilla. Tämän trendin tyynyissä ja torkkupeitoissa näkyvät nyt painatukset, kirjailut ja kuviot, jotka antavat tyylille retrotunnelmaa.

  Vihreät sävyt näkyvät koristetyynyissä ja torkkupeitoissa
  Kauniit keraamiset maljakot ja vadit kuuluvat tähän tyyliin

  Pellava ja keramiikka luovat pohjan tyylille

  Tässä syystrendissä voit käyttää pellavasta valmistettuja verhoja ja pöytäliinoja, sillä ne luovat täydellisen pohjan sisustukselle. Viimeistele sisustus keraamisilla maljakoilla ja muilla värillisillä lasikoristeilla. Pidä sisustuksen värisävyt vihreinä yhdistele niihin beigeä ja valkoista.

  Luo näyttävä kattaus vihreällä koristeellisella pöytäliinalla
  Kuparin väriset aterimet sopivat vihreän pöytäliinan kanssa

  Kaunis kutsuva syyspetaus

  Noudata makuuhuoneessa samaa väripalettia ja sisusta pehmeillä luonnonmateriaaleilla. Flanellipussilakanat ovat yksi syyssisustuksen kestosuosikeista, jotka tarjoavat lämpöä nukkujalle syksyn koleina öinä. Myös puuvillasatiini ja kivipesty satiini sopivat hyvin tämän tyyliin pussilakanoiden materiaaliksi. Lisää sänkyyn päiväpeitto ja ylimääräinen koristetyyny, ja petauksesi on valmis!

  Vaaleaan petaukseen on ihana mennä nukkumaan
  Ihana vaalea petaus kutsuu unille