Moderni ja luonnonläheinen syksy

Inspiroidu syksyn ensimmäisestä trendistä Pose!

Uusi sesonki on edessä, joten odotamme innolla, että voimme sisustaa kotia uusilla esineillä ja säilyttää kevyen ja kesäisen tunnelman mahdollisimman pitkään. Syksy on rauhan ja kodikkuuden aikaa, ja mikä onkaan mukavampaa, kuin tunnelmallinen ja viihtyisä syyssisustus.

ihana syyskattaus vaaleansinisellä

Syksyn ensimmäinen klassisuutta huokuva trendi on nimeltään Pose. Se korostaa luonnonvaloa, joten valitse kevyet verhot pellavasta tai ohuesta puuvillasta, jotka päästävät valon sisään. Trendi korostaa mukavuutta ja toiminnallisuutta, ja se onkin saanut inspiraationsa supernykyaikaisesta Japandi-trendistä, jossa skandinaavinen minimalismi yhdistyy japanilaiseen eleganssiin. Nyt on aika sisustaa kaunis ja ainutlaatuinen, mutta silti kodikas syystunnelma kotiin.

Kokoa kynttilät kokoelmaksi

Inspiroidu vaaleista luonnonsävyistä, pyöreistä muodoista ja erikoisen muotoisista koriste-esineistä, jotka valmistetaan lähes yksinomaan luonnonmateriaaleista. Alabasteri ja keramiikka ovat tämän tyylin suosikkeja! Älä kuitenkaan ylisomista vaan kokoa kauniit esineet yhdeksi kokonaisuudeksi, jotta yleisilme pysyy modernin hillittynä. Vähemmän on enemmän.

Olohuoneen vaalea yleisilme
Ornamenttikuviot näkyvät koristetyynyissä

Tyylin värit noudattavat luonnollisia sävyjä, joiden pohjana ovat luonnonvalkoinen, hiekka ja ruskea. Mausta asioita kuitenkin myös hillittyjen ja kirkkaiden sinisten sävyjen yhdistelmällä! Tämä antaa tyylille lisää persoonallisuutta ja lämpöä. Hienovaraiset kuosit ja kuviot ovat ainutlaatuinen ilmaisu itsessään, ja niiden avulla voit pitää väripaletin rauhallisena ja harmonisena.

Kaunis vaaleansininen petaus tuo harmoniaa makuuhuoneeseen

Tekstiilit ovat enimmäkseen yksivärisiä, ja niissä on elementtejä kudotusta jacquardista, painatuksia ja joitakin pieniä ja suuria kukkakuvioita. Suosi vuodevaatteissa satiinia, percalea, egyptinpuuvillaa tai raikasta kreppiä!