Sisusta opiskelija-asunto

Onnea uuteen asuntoon! Nyt opiskelijaelämä voi alkaa. Ensimmäisiä vaiheita on ehkä uuden asunnon sisustaminen. Varsinkin jos sinulla on pieni asunto, kannattaa sisustaa käytännöllisesti. Tästä voi lukea vinkkejä, miten voit sisustaa tunnelmallisesti ja järkevästi opiskelija-asuntosi tai huoneesi.

Petaa unelmasänky
Unelmasänky koostuu hienoista aluslakanoista mukavantuntuisista pussilakanoista. Panosta neutraaleihin pussilakanasetteihin ja anna koristetyynyt luoda tyyli. Koristetyynyjä on helppo vaihtaa tarvittaessa. Eco Smooth on yksi suosikki pussilakanaseteistämme, pestyä ekologista puuvillaa. Saatavilla upeissa väreissä ja uskomattomissa kuoseissa. Saatavilla sekä standardikokoisena että king size -kokoisena.

Vinkki! Jos sinulla ei ole tilaa sohvalle voit helposti muuttaa sänkyä sohvaksi päiväpeiton ja koristetyynyjen avulla. Samettipäiväpeitto Safina On helppo muuttaa räpäyksessä sohvaksi.

Tee sohvasta upean koristetyynyillä ja huovilla Tee sohvasta mukavan paikan rentoutumiselle, opiskelulle tai yövieraille. Stailaa se upeilla koristetyynyillä eri kuoseissa ja materiaaleissa. Koristetyynyillä saat helposti uuden ilmeen. Meiltä löydät koristetyynyjä ja paljon upeita huopia, joilla saat tunnelmaa kotiisi.

Säilytysratkaisut
Kaikilla esineillä tulisi olla oma paikkansa. Varsinkin kun sisustat pientä opiskelija-asuntoa. Tutustu käytännöllisiin säilytysratkaisuihin kuten säilytysjakkaraBogart!, säilytysrasioihin, koreihin ja muihin ideoihin.

Verhot tilanjakajana Haluaisitko tehdä yksiöstä pienen kaksion. Verhoilla voit saada ihmeitä aikaan ja esimerkiksi muokata asuntoosi nukkumisalkovin. Voit myös piilottaa eteisessä sivuun esineitä. Upeita verhoja löydättäältä.

Huonekasveilla luot viihtyvyyttä
Tee asunnosta kotoisan viherkasveilla. Kasvit pitävät myös huoneilman raikkaana. Cecile ruukku on täydellinen ruukkukasveille. Tutustu myös muihin maljakoihin tästä. Dessutom hjälper växter till att hålla luften fräsch. Shoppa några olika krukor och vaser och låt studentlägenheten blomstra.

Toivottavasti sait hyviä neuvoja ja inspiraatiota sisustamaan ihanaa kotiasi. Onnea opintoihin!

Toimitusajat saattavat suurista tilausmääristä johtuen olla hieman tavanomaista pidemmät.
Suosikit