Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Pellavaverhot

Luo kodikas ja tyylikäs tunnelma kotiisi pellavaverhoilla, jotka luovat aina tyylikkään pohjasäväyksen sisustuksellesi! Pellavaverhomme on valmistettu hienosta laadusta, ja niitä on saatavana eri väreissä, koossa ja kuoseissa. Valitse ohuet pellavaverhot rentoon tyyliin ja hieman paksummat pellavaverhot arvokkaaseen, klassiseen sisustukseen. Voit helposti sovittaa pellavasivuverhot muuhun sisustukseesi ja tehdä huoneestasi viihtyisän. Tutustu pellavaverhojen kattavaan valikoimaan ja anna kodillesi uusi ilme!

12 tuotetta

Pellavaverhot

Tutustu monipuoliseen valikoimaan pellavaverhoja

Löydä oma tyylisi erilaisista pellavaverhoistamme. Meillä on paljon pellavaverhoja mistä valita! Piditpä sitten modernista tai perinteisestä, meiltä löytyy jotain kotiisi. Valitse eri väreistä, pituuksista ja kuvioista, jotta saat juuri sellaisen kuin haluat. Verhoillamme voit tehdä kodistasi ainutlaatuisen ja viihtyisän. Tutustu ja löydä täydelliset pellavaverhot kotiisi.

Löydä inspiraatiota kodin uudistamiseen tyylikkäillä pellavaverhoilla

Hanki ideoita huoneiden sisustamiseen pellavaverhoilla. Meillä on runsaasti vinkkejä, joiden avulla onnistut upean sisustuksen luomisessa. Luo kotiisi kodikas ja rento tunnelma kauniilla pellavaverhoilla, jotka ovat aina trendikkäät. Ne sopivat mihin tahansa tyyliin ja tekevät huoneista kodikkaampia. Tutustu valikoimaamme ja inspiroidu luomaan täydellinen huone kauniilla pellavaverhoilla.

Maksimoi valon pääsy huoneeseen kevyillä pellavaverhoilla

Katso, kuinka helppoa on luoda kaunis sisustus pellavaverhoilla. Pehmeän ja maanläheisen rakenteensa ansiosta pellavaverhot voivat muuttaa huoneesi rennoksi ja kutsuvaksi. Anna luonnonvalon tulvia sisään kauniiden ohuiden pellavaverhojen läpi ja luo rauhallinen tunnelma, joka saa sinut tuntemaan olosi tervetulleeksi joka kerta, kun tulet kotiin.