Pellavaverho vaaleansininen - 140x250 cm vaaleansininen - 1
Pellavaverho vaaleansininen - 140x250 cm vaaleansininen - 2
Pellavaverho vaaleansininen - 140x250 cm vaaleansininen - 3
Pellavaverho vaaleansininen - 140x250 cm vaaleansininen - 4
1 / 4
Outlet
Pellavaverho vaaleansininen - 140x250 cm vaaleansininen - 1 - Pikkukuva
Pellavaverho vaaleansininen - 140x250 cm vaaleansininen - 2 - Pikkukuva

Selma

Pellavaverho vaaleansininen - 140x250 cm

27 €
Klassinen ja tyylikäs yhdistelmänauhaverho 100 % pellavaa, joka päästää valon kauniisti lävitseen.
Väri: vaaleansininen
Verkkokaupan varasto - ei saatavissa
Osta suoraan myymälästä valitsemalla Klikkaa & nouda
Klassinen ja tyylikäs yhdistelmänauhaverho 100 % pellavaa, joka päästää valon kauniisti lävitseen. Verho pestyä pellavaa ajattomalla ilmeellä, joka laskeutuu kauniisti. Luo huoneeseen kodikas tunnelma pellavaverholla, joka lisää huoneeseen sekä lämpöä että persoonallisuutta. Verho on yhdistelmänauhaverho ja sen voi ripustaa kolmella eri tavalla: sormikoukuilla, rypytysnauhakoukuilla tai piilolenkeistä suoraan verhotankoon. Pellavaverhoa on saatavana eri väreissä ja pituuksissa. Pakkauksessa 1 verho. Pellava on luonnonmateriaali, joka sopii hyvin verhoihin. Pellavalle on ominaista langan epätasaisuus, joka antaa sille rustiikkisen ja luonnollisen tunteen. Pellava ei siis koskaan ole täysin sileää ja ilman näkyviä "solmuja" ja lankoja. Koska pellava on luonnostaan hieman ryppyistä ja sen langat ovat epätasaisia, ei voida odottaa, että verhojen sivusaumat ommellaan täsmälleen samanpituisiksi ja leveiksi. Täysin suorien reunojen saaminen pellavaverhon sivuille on hyvin vaikeaa, vaikka juuri tämä luonnollinen ulkonäkö tekee pellavasta niin kauniin. Pellavaverhoja voidaan käyttää kaikentyyppisissä huoneissa, ja ne antavat erilaisen ilmeen pellavan laadusta, kudonnasta, viimeistelystä ja väristä riippuen. Pellavaverhot sopivat yhtä hyvin niille, jotka haluavat ajatonta ja klassista tyyliä, kuin niille, jotka haluavat rentoa ja vapaamuotoista tyyliä.
 • Väri: vaaleansininen
 • Pituus: 250 cm
 • Leveys: 140 cm
 • Paino: 410 g
 • Materiaali: 100% pellava
 • Paino (g/m2): 97 g
 • Kasaus: Verhon alareunassa on overlock-saumat
 • Merkinnät & sertifikaatit: European Flax
 • Tuotenumero: 188754601
 • Pestävä käsin
 • Ei saa valkaista
 • Ei kuivausrumpua
 • Silitys, 1 piste max. 110°C
 • Kemiallinen pesu mahdollinen

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne jo 3h kuluttua. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myymälässä noudon yhteydessä. Varauksesi säilyy 48 h | Verkossa maksettu varaus säilyy 14 vrk.
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Jos haluamiasi tuotteita ei löydy lähimyymälästäsi, voit tilata ne sinne keskusvarastoltamme valitsemalla kassalla nouto myymälästä. Toimitusaika 6-9 työpäivää. 

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

POSTNORDIN TOIMIPISTEESEEN: 5,95 € / ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin, klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää.
Toimitetaan Postnordin Mypack Collect -palvelulla noutopisteeseen. 

KOTIINKULJETUS:

 • Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää.
  Toimitetaan Postnord Mypack Home -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille 69,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Pallet -palvelulla päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiin kuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

*Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tai koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 120 cm voi palauttaa vain myymälään. Katso täydelliset palautusehdot tästä (kohta 10.).

Suosittelut