Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Pitkät sivuverhot

Pitkät sivuverhot laskeutuvat kauniisti ja ryhdittävät tilaa. 300 cm pitkät verhot voit helposti lyhentää tarvitsemaasi mittaan tai anna niiden kasautua rennosti lattianrajaan. Olipa suosikkisi yksivärinen tai kuviollinen verho, sametti, puuvilla tai pellava, valikoimastamme löydät verhoja jokaiseen makuun.

42 tuotetta
Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 42
Näytä lisää

Pitkät sivuverhot

Hemtexin valikoimasta löydät erittäin pitkät verhot korkeisiin ikkunoihin ja huoneisiin. Täältä löydät 3 metrin verhot ihanista materiaaleista, kuten puuvillasta, pellavasta ja sametista. Pitkät 300 cm sivuverhot antavat kodikkaan tunnelman huonetilaan. Ne saavat huoneen tuntumaan suuremmalta ja katon kohoamaan hieman. Suurin osa sivuverhoistamme on varustettu yhdistelmänauhalla, mikä tarkoittaa, että voit ripustaa ne juuri haluamallasi tavalla. Sormikoukkujen kanssa tai ilman, suoraan verhotankoon tai -kiskoon sekä pujotuskujaan. Ja jos suosikkiverhosi puuttuvat vielä kotoasi, Hemtexin kattavasta verhovalikoimasta löydät varmasti sopivat uudet verhot kotiisi.

Sopivat Verhot Eri Korkuisiin Huoneisiin

Onko kotisi huonekorkeus poikkeuksellinen? Ei hätää, voit lyhentää erikoispitkät verhot juuri sopivaan mittaan kätevän silitysnauhan ansiosta. Näin sinun ei tarvitse ommella yhtään pistoa, ja verhot ovat sopivan mittaiset käden käänteessä!