Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Luo hotellitunnelmaa kotiin

Nuku aina kuin hotellissa - myös kotonasi

Ylellisen hotellitunnelman luominen makuuhuoneeseen on helppoa, varsinkin Hotel Selection -sarjan tuotteilla. Ne ovat laadukkaimpia tuotteitamme, jotka on valmistettu ihanista materiaaleista ja joihin on haettu inspiraatiota eri hotelleista ympäri maailman. Valitse suosikkisi tyynyjen, peittojen ja pussilakanoiden joukosta. Lue alta sisäänostopäällikkömme, Niklas Odenqvistin, vinkit peiton ja tyynyn valintaan. Lisäksi hän kertoo yhdestä ekstraviileästä peitostamme sekä percalen ja satiinin eroista. Nuku hyvin!

Ihana upea untuva

Luo ihana muhkea petaus untuvapeitolla ja untuvatyynyllä. Valikoimastamme löydät viileitä, keskilämpimiä ja lämpimiä untuvapeittoja, katso peitto-oppaastamme mikä sopii sinulle parhaiten. Oikean tyynyn valintaan on myös tärkeä kiinnittää huomiota, sillä oikea korkeus edesauttaa laadukasta hyvää unta. Valitse tyyny sen mukaan, miten nukut, vinkit valintaan löydät tyynyoppaastamme.

Ylelliset vuodevaatteet – satiini vai percale

Kaikki pussilakanamme ja aluslakanamme ovat puuvillaa, mutta niissäkin on hiukan eri kudontoja ja laatuja. Kudonnoista hienoin on percale, ja siitä tehdyt lakanat tuntuvat ohuilta, viileiltä ja ylellisiltä ihoa vasten. Satiinilakanat ovat puolestaan silkinpehmeitä ja kiiltäväpintaisia. Laadukkain puuvillasatiini on egyptinpuuvilla, jonka kuiduissa on erityislaatuinen kuitupituus.

Viimeistele petaus jättityynyillä

Erityisen näyttävä petus syntyy ihanilla jättityynyillä, jotka eivät pelkästään näytä upealta, mutta myös tukevat selkää hyvin jos luet tai katsot televisiota sängyssä. Valikoimastamme löydät jättityyny Albert Thomasin (70x100 cm) tai erikoissuuret tyynyt Arvid, Anthon ja Filip (50x90 cm).