Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Pussilakanasetit

Luo tunnelmaa ja vaihda tyyliä helposti ihanilla pussilakanaseteillä. Hemtexin kattavasta pussilakanoiden valikoimasta löydät ajattomat satiinipussilakanat, suositut pellavapussilakanat, tyylikkäät percalepussilakanat, lämpimät flanellipussilakanat ja kauniit puuvillapussilakanat. Pussilakanasetit kingsize-koossa sopivat parivuoteen tuplapeitolle. Viimeistele unelmapetauksesi ihanalla peitolla ja hyvällä tyynyllä.

162 tuotetta
Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 162
Näytä lisää

Pussilakanasetit

Valitse Makuuhuoneeseen Oikeat Vuodevaatteet

Hyvät yöunet ovat elimistön normaalin toiminnan kannalta välttämättömiä. Kun heräämme virkeinä, ajattelemme selkeämmin, voimme keskittyä paremmin ja ratkaista ongelmia helpommin. Puhumattakaan siitä, että tutkimukset osoittavat, että kauneusunesta on todellakin hyötyä. Tietenkin se, miten hyvin nukumme, riippuu monista eri tekijöistä, mutta varmistamalla, että makuuhuoneen ympäristö on mahdollisimman hyvä ja rentouttava, olemme oikealla polulla.

Vuodevaatteita valittaessa ovat sekä mukavuus että muotoilu tärkeitä tekijöitä. Erilaiset kuviot ja värit auttavat korostamaan huoneen sisustusta, kun taas rakenne ja laatu vaikuttavat uneen ja kykyyn herätä virkeänä. Mieltymyksemme ovat tämän lisäksi hyvin moninaiset. Jotkut pitävät silkkisen pehmeistä satiinilakanoista, kun taas toiset nukkuvat parhaiten lämpimissä flanellipussilakanoissa. Riippumatta siitä, minkälaiset vuodevaatteet haluat ja millaisen tyylin haluat makuuhuoneesi sisustukseen, Hemtexin laajasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi.

 

Pussilakanasetit Kesä- Ja Talvikauteen

Monet ihmiset haluavat vaihdella vuodevaatteita kesän ja talven ajaksi ja sen lisäksi luoda vielä vaihtelua sisustukseen eri värien ja materiaalien kanssa. Joulun aikaan pussilakanoissa ja tyynynpäällisissä on usein punaisia sävyjä ja perinteisiä kuvioita jouluisan tunnelman luomiseksi.  Flanellivuodevaatteet ovat yleensä suosittu valinta talvella, sillä flanelli on erittäin miellyttävä ja lämmin materiaali.  Kesällä monet suosivat viileämpiä vuodevaatteita, jotka ovat kreppipuuvillaa tai puuvillaa ja valitsevat niihin kirkkaita, raikkaita värejä tai kukkakuosia.

 

Miten Vuodevaatteet Pestään?

Pussilakanat ja tyynynpäälliset on tehty kestämään pitkään, mutta jotta vuodevaatteet pysyisivät hyvännäköisinä mahdollisimman pitkään, niistä on huolehdittava asianmukaisesti. Kaikki pussilakanamme voidaan pestä 60 °C:ssa. Jotta vuodevaatteesi pysyisivät pehmeinä ja mukavina, voit kuivata ne kuivausrummussa. Tämä auttaa myös minimoimaan pussilakanasettien rypistymisen. Huomaa, että jos vuodevaatteet on valmistettu satiinimateriaalista, rumpukuivausta kannattaa ehkä välttää, sillä se voi kuluttaa kangasta. Satiinipussilakanat tuovat parhaiten kiiltonsa esiin pesun jälkeen, kun silität tai mankeloit ne. Lue listää eri lakanakankaiden huollosta oppaastamme.

 

Hemtexiltä Löydät Laajan Valikoiman Eri Värisiä Ja Kuosisia Pussilakanasettejä

Kattavasta pussilakanavalikoimastamme löydät lukuisia eri materiaaleja, värejä ja kuoseja. Tyylikkäät pussilakanasetit kauniista puuvillasatiinista ja ylelliset pecalepuuvillasta valmistetut pussilakanasetit ovat yksi asiakkaidemme suosikkeja. Kreppipuuvillasta valmistetut pussilakanasetit ovat puolestaan yksi kesäkauden hittituote. Valitse pussilakanasetti oman suosikkivärisi tai kuviosi mukaan, joka antaa makuuhuoneellesi kauniin yleisilmeen. Rakastatko kukkakuvioita, romanttista paisley-kuviota, ruutua tai raitaa – meiltä löydät niitä kaikkia! Pussilakanasettejämme on saatavana yhden ja kahden hengen sänkyihin. Parivuoteen tuplapeitolle tarkoitettu pussilakanasetti on meillä nimellä Kingsize.

Jos haluat nukkua yösi erityisen hyvin, suosittelemme valitsemaan ekologisiesta puuvillasta valmistettuja pussilakanasettejä, joita kaikki pussilakanasettimme ovat. Mikäli nukut useammalla tyynyllä, valitse ylimääräinen sopiva tyynyliina pussilakanasettiisi. Ilahduta itseäsi ajoittain ihanalla uudella pussilakanasetillä, joka tuo uuden raikkaan tuulahduksen koko makuuhuoneesi sisustukseen. Hemtexin valikoimasta löydät myös ihanat, suloiset pussilakanasetit ja vuodevaatteet lapsille ja vauvoille. Tutustu valikoimaamme ja osta vuodevaatteet netistä tai tule myymäläämme etsimään uusi suosikkisi! Lue lisää eri materiaaleista vuodevaatteiden materiaalioppaasta.