Froteefaktaa

Froteefaktaa

1. Froteelaadut

Hemtex Kylpyhuone-valikoimassa on pyyhkeitä, joiden laatu poikkeaa toisistaan ja niistä valitsemiseen vaikuttaa oma mieltymys ja käyttötarkoitus. Tarjoamme kaikkea nopeasti kuivuvista Spa-pyyhkeistä ylellisen pehmeisiin Hotel Selection-tuotteisiin!

Tavallisin laatumme on silmukkafroteeta, kuten esim. Living-pyyhkeissämme. Frotee voi olla myös leikattua ja silloin sitä kutsutaan velouriksi ja sen pinta muistuttaa hieman samettia. Velouria käytetään usein rantapyyhkeissä pehmeän pinnan vuoksi.

2. Mitä eroa Hemtexin eri froteepyyhkeillä on?

Hemtexin pyyhevalikoimaan kuuluu useita erilaatuisia ja -hintaisia pyyhkeitä. Living-sarjamme peruspyyhkeet on valmistettu kammatusta puuvillasta ja niiden imukyky on korkea. Living-frotee on BCI-merkittyä, mikä tarkoittaa, että tuote tukee puuvillan vastuullisesti tuotettua puuvillaa.

Hotel Selection ja Celia ovat ylellisimmät froteelaatumme. Ne on valmistettu kiertämättömästä ja kammatusta puuvillalangasta, joka on erityisen pehmeää ja pöyhkeää. Lisäksi löydät meiltä edullisemman hintaluokan pyyhesarjat Leonin ja Emblan.

Joka sesongilla Hemtex tarjoaa myös uuden malliston kuvioituja pyyhkeitä omaa designiamme. Nämä pyyhkeet ovat jakardikudottuja tai niissä on painettuja kuvioita. Niitä on mukava yhdistellä yksivärisiin pyyhkeisiin!

3. Milloin on aika ostaa uusia pyyhkeitä?

Aina! Uudet pyyhkeet uudistavat koko kylpyhuoneen! Halpa tapa remontoida!

4. Tulisiko pyyhkeet kuivata kuivausrummussa?

Ehdottomasti! Kuivausrumpu saa pyyhkeet pehmeiksi ja muhkeiksi.
Lue hoito-ohjeet froteelle »

 

5. Näyttävä pyyheniksi

Tee pikkupyyhkeistä rullia ja laita ne koriin pesualtaan vierelle. Näin voit tarjota jokaiselle vieraalle oman pyyhkeen. He varmasti arvostavat tällaista ylellisyyttä!