Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Makuuhuone

Luo kotiin unelmien makuuhuone ihanilla pussilakanoilla, tyynyillä ja peitoilla ja herää uuteen päivään levänneenä ja virkeänä. Lisää hotellipetauksen tutua kotiin tyylikkäällä päiväpeitolla ja isoilla jättityynyillä. Inspiroidu näyttävistä petauksista ja luo petaus oman tyylisi mukaan!

386 tuotetta
Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 386
Näytä lisää

Makuuhuone

Makuuhuoneen Sisustus

Uni on välttämätöntä jokapäiväiselle toiminnalle, sillä uni on välttämätöntä jokapäiväiselle toiminnallemme. Makuuhuone onkin yksi kodin tärkeimmistä huoneista, joten sen sisustaminen viihtyisäksi ja luokseen kutsuvaksi on tärkeää.

Joillekin meistä makuuhuoneen tyyli on tärkeintä, kun taas toiset haluavat erityisesti panostaa luomaan mahdollisimman hyvät olosuhteen unelle ja levolle. Olivatpa tarpeesi ja toiveesi mitkä tahansa, meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset makuuhuoneesi sisustamiseen.

Valitse itsellesi sopiva untuvapeitto tai kuitupeitto, tai ehkä suosikkisi onkin monia positiivisia vaikutuksia tuova painopeitto? Löydä suosikkisi eri materiaaleista, väreistä ja kuoseista valmistettujen vuodevaatteiden, päiväpeittojen ja aluslakanoiden joukosta ja luo makuuhuoneeseesi rauhallinen ja mukava tunnelma.

 

Valitse Oikea Väri Makuuhuoneeseesi

Makuuhuoneen värivalinnalla on usein suuri merkitys, ja se voi määrittää, tunnetko olosi rentoutuneeksi vai et. Jotkut ihmiset suosivat makuuhuoneessa vaaleita värejä, kun taas toiset nukkuvat parhaiten tummemmassa huoneessa. Molemmat vaihtoehdot jättävät tilaa sisustuksen ja verien leikittelyyn.

Tummat makuuhuoneet, joissa on hillittyjä värejä tai sinisen sävyjä, ovat erittäin suosittuja. Pimennysverhojen avulla voitkin tehdä huoneestasi niin pimeän kuin haluat.

Yhdistä vuodevaatteiden, koristetyynyjen ja sängynpäädyn väri makuuhuoneesi seinän väriin tai valitse korostukseksi juuri päinvastaisia sävyjä. Esimerkiksi muutama voimakkaan värinen sisustuselementti voi olla mukava yhdistää muuten tummaan yleisilmeeseen. Tärkeintä on luoda makuuhuoneeseesi rentouttava ympäristö tukemaan unta ja lepoasi.

Kiinnitä huomiota myös makuuhuoneen valaistukseen. Vaikka ensisijaisesti nukummekin makuuhuoneessa, on makuuhuoneen valaistus merkittävässä asemassa, kun rauhoitumme levolle.

Valaisinta valittaessa pidä mielessä sen käyttötarkoitus. Tarvitsetko yleisvaloa, tunnelmavaloa vai haluatko lukea ennen nukkumaanmenoa? Yöpöydän valaisin on helppo sammuttaa juuri ennen nukkumista ja se tarjoaa oivan valon lukemiselle. Jalkavalaisin tarjoaa makuuhuoneeseen taas tunnelmallista yleisvalaistusta ja lisäksi kätevä lukuvalona. Valitse valaisin makuuhuoneesi tyylin mukaan ja saat näin harmonisen sisustuskokonaisuuden.

 

Hotellitunnelma Makuuhuoneessa

Sen lisäksi, että löydät meiltä makuuhuoneeseesi kaiken välttämättömän, kuten aluslakanat, pussilakanat, tyynyt, peitot ja patjasuojat, löydät myös paljon muuta ihanaa, millä luoda makuuhuoneeseesi ylellistä hotellitunnelmaa.

Lisää hotellipetauksen tuntua kauniilla sängynpäädyllä ja petaa sänkysi ylellisillä vuodevaatteilla pellavasta, percalesta, puuvillasatiinista. Viimeistele petaus päiväpeitolla ja suurilla hotellityynyillä. Voilà – arjen luksusta kotona!

Inspiroidu tyylikkäiden vuodevaatteiden valikoimastamme yhden ja kahden hengen sänkyihin. Onko valintasi ihana pehmeää satiini, maanläheinen rento pellavaa vai mukava lämmin flanelli? Kauniin väriset päiväpeitot monissa väreissä ja kuoseissa sekä mukava aluslakana pehmeää puuvillaa, percalea, flanellia tai ylellistä satiinia luovat kokonaisvaltaisesti ihanan petauksen. Älä unohda pehmeitä tyynyjä ja lämpimiä untuvapeittoja ja kevyitä kuitupeittoja. Vierailitpa sitten verkkokaupassamme tai myymälöissämme, autamme sinua aina löytämään oikeat tuotteet makuuhuoneesi sisustuksen.