Designyhteistyö Hemtex + Lovisa Burfitt

Yhdessä Lovisa Burfittin kanssa olemme luoneet "Paris, please"

Paris, please
by Lovisa Burfitt


Yhdessä kuvittaja Lovisa Burfitt olemme luoneet Paris, please - malliston, jota koristavat Lovisan tyypilliset kuvat unelmiemme kaupungista. Kysyimme Lovisalta kuinka hän itse kokee yhteistyön, kotikaupunkinsa Pariisin ja skandinaavisen tyylin.


Miksi valitsit yhteistyön Hemtexin kanssa?

Ajatus työskentelystä sisustuksen parissa tuntui erityisen jännittävältä. Se oli minulle uutta. Tuntuu kuin olisin saanut aivan uudenlaisen kankaan kuvioideni pohjaksi - lampun tai tarjottimen muodossa.

Kerro mallistosta!

Tämä mallisto on todellinen kevät Priisissa minulle. Tässä on kahviloita, julkisivuja pitkin kipuavaa köynnöstä, valo, muodikkaita mademoiselleja ja haute couture-siluetteja.

Mikä sinua inspiroi?

Minua inspiroi työskentely pienissä ateljeissa Pariisissa, riippumatta siitä värjätäänkö siellä nahkaa tai tehdäänkö siellä kenkiä käsin. Tekemiselle otetaan aikaa, tehdään käsityötä. Pariisi on uskomattoman kaunia, mutat myös dekadentti ja itsekeskeinen. Se inspiroi minua.

Miten tyylisi sopii skandinaaviseen kotiin?

Meille täällä Skandinaviassa on tärkeää saada valoa koteihimme. Siksi olen lähtenyt liikkeelle valosta ja valkoisesta tyylistä, Täydentänyt sitä puuterisella pastelleilla, kuten vanhalla roosalla, harmaalla ja vihreällä. Vaaleaa ja raikasta, mutta pieni häivähdys parisiilaista dekadenssia.

Miten päädyit Ranskaan?

Minulla on aina ollut romanttinen käsitys Pariisista ja olen aina kuvitellut päätyväni sinne joskus. Lopulta minulla oli sellainen olo, että "nyt tai ei koskaan". Syy viipymiseeni siellä on, että pidän ranskalaisesta kulttuurista ja elämäntyylistä. Täällä on upea estetiikan taju.

Mitä tahdot sanoa maailmalle matkaaville tuotteille?

Bon voyage!