Hei Christina! Haluaisimme kuulla syksyn yhteistyöstä Tareq Taylorin kanssa! Voisitko kertoa vähän siitä?

Totta kai! Olemme siitä todella innoissamme. Kaikki alkoi siitä, kun näimme hänet tv-sarjoissa Kockarnas kamp ja Tareq Taylors nordiska matresa. Olemme inspiroituneet hänen luovasta ruoanlaitostaan sekä hänen karismastaan. Otimme häneen yhteyttä ja siitä se sitten lähti. Tareq jakaa osaamistaan, ideoitaan ja vinkkejään avokätisesti.

Miltä syksyn mallisto näyttää?

Väriskaalassa näemme sinistä ja harmaata sekä luonnonvalkoisia yksityiskohtia. Näemme ajattomia yrtti- ja kasvikuoseja, jotka on poimittu suoraan puutarhasta. Tuotteissa on käytetty ihania luonnonmateriaaleja ja ne toimivat käytössä. Olemme todella tyytyväisiä ja odotamme innolla, kuinka asiakkaamme ottavat malliston vastaan.

Kuinka yhteistyö on sujunut?

Suunnittelijamme kehittivät ensin ehdotelman siitä, miltä mallisto voisi näyttää. Sen jälkeen se esiteltiin Tareqille. Hän toi mukanaan omia ideoitaan, joita työstimme ja veimme eteenpäin. Tareq valitsi kanssamme väriskaalat. Hän on ollut inspiraationlähteemme kuoseihin, joita käytimme. Hänelle oli tärkeää, että tuotteet toimivat myös käytännössä. Tareq on siis ollut läsnä koko suunnitteluprosessissa. Se oli todella hauskaa!

Mitkä tuotteet ovat sinun suosikkejasi tästä mallistosta?

Minulla on useampia suosikkeja. Eniten tykkään ehdottomasti esiliinasta. Siinä on käytännölliset henkselit, jotka keventävät niskan taakkaa. Jakardineulottu keittiöpyyhe on aivan täydellinen. Tyylikäs leikkuulauta ja sen alle laitettava silikonimatto ovat kätevä yhdistelmä. Ja pehmoinen villahuopa on todellinen löytö. Se sopii mihin vain!